01 Ekim 2008

Şampiyonlar Ligi Notları #3


E GRUBU
AaB Aalborg 0 - 3 Manchester United
Villarreal 1 - 0 Celtic

F GRUBU
Bayern Münih 1 - 1 Lyon
Fiorentina 0 - 0 Steaua Bükreş

G GRUBU
Arsenal 4 - 0 FC Porto
Fenerbahçe 0 - 0 Dinamo Kiev

H GRUBU
Zenit St. Petersburg 1 - 2 Real Madrid
BATE Borisov 2 - 2 Juventus

# Gecenin ülkemizde canlı yayınlanan 2 maçını canlı izleme fırsatım olduğu için onlar hakkında ki düşüncelerimi önceki postlarda belirttim. ( Zenit-Real Madrid, Fenerbahçe- Dinamo Kiev)

# Arsenal Porto karşısında van Persie ve Adebayor'un attığı 2'şer golle çok rahat bir galibiyet aldı. Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilmezlik serisini 20 maça yükseltti. Bu alandaki rekor 29 maç ile Bayern Münih'te bulunuyor.

# Villareal Fenerbahçe ile uzun süre ismi anılan Marcos Senna'nın serbest vuruştan attığı gol ile Celtic'i İspanya'dan puansız gönderdi.

# Manchester United Danimarka deplasmanında Aalborg'u 3-0 yendi. Hedef Şampiyonlar Ligi'ni üst üste 2 kere kazanan ilk takım olmak.

# Juventus 2 farklı geriye düştüğü BATE Borisov deplasmanında Vincenzo Iaquinta'nın attığı gollerle 1 puanı zor kurtardı.

# Bayern Munih kendi evinde Lyon ile berabere kalarak kötü gidişine devam etti. Bundesliga'da da aldığı kötü sonuçlar ile tepki toplayan Bayern Munih'in tribünlerinde dün gece teknik direktör Klinsmann'a tepki vardı.

# Fiorentina ve Steaua Bükreş arasında Artemio Franchi'de oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı. Böylece Steaua Bükreş bu seneki ilk puanını aldı.

Hiç yorum yok: