26 Ekim 2009

Arsené ?


Haftasonu Premier Lig’de bir çeşit Londra derbisi vardı. Arsenal Upton Park’a konuk oldu. Herşey tipik bir Arsenal maçı görünümündeydi. 20’den fazla pas ile kaleye gelen, tek paslarla rakibi şaşırtan ve golü bulan Arsenal. Bu tam bir klasikti.

İlk devreyi de 2-0 önde kapattılar. Devre arası çayları tazelemeye mutfağa gittiğimizde bu maç farka gider dedik. Ama öyle olmadı. İkinci yarı rehavete kapılan bir Arsenal vardı. West Ham cephesinde ise taraftarla beraber ayağa kalkma eylemleri gözleniyordu. Carlton Cole yavaş yavaş tedirgin etmeye başladı. Nitekim 74’te golü buldu West Ham. Sonrasında ise beraberliğe razı olan Arsenal.

Maç böyleydi çok büyük bir sürpriz değil bu Premier Lig açısından. Fakat enteresan olan, Arsene Wenger’in maç sonu açıklamaları. Özetle ‘ Hakemin yüzünden kazanamadık ‘ dedi kendileri. Hakemin kararı doğru yanlış bu konuda uzmanlığımız yok fakat, Almunia ve Nasri kenarda otururken, yediğin gollerin sorumlusu kalecin kalesinde ve her pozisyonu umursamadan harcayan Arshavin de sahadaydı...

28 Ekim’deki Arsenal – Liverpool maçını merakla beklemekteyiz.

1 yorum:

Fehmi dedi ki...

Manchester United'ı deviren Liverpool güzel bir hava yakaladı. çarşamba günü oynanacak lig kupası maçını bende merakla bekliyorum. İnşallah yine aynı güzellikte bir maç seyrederiz.