28 Şubat 2011

Yıkıl Yıkıl Yıkıl..!



Tribünde olmazsa olmazlardandır yıkılmak. Karşılıklı tezahüratta güzel görüntü için, golden sonra ise golün çoşkusuyla yıkılır durursunuz. UEFA Avrupa Ligi maçında Villareal-Napoli arasında oynanan mücadelede Napoli deplasmanda 1-0 öne geçince deplasman tribünü de aynı reaksiyonu göstermiş fakat tribün bunu kaldıramamış. Olay ucuz atlatılmış gibi gözüküyor. Benim gözüm saha içindeki bayanlara takıldı esasen onlar için beklenmedik bir tecrübe olmuştur sanırım bu durum. Sahaya düşmelerine rağmen gol sevincinin ardından taşkınlık yapmadan tribüne geri çıkmaya çaba göstermeleri ise takdire şayan. Bizde yaşansa bu durum en az bir iki kişi çıkardı, bu fırsat bir daha ele geçmez inmişken şu orta yuvarlağı da bir görüp geleyim diye harekete geçen.

4 yorum:

Lord dedi ki...

Sizi boyle dusunmeye iten nedir?

MithrandiR dedi ki...

Nasıl düşünmeye anlayamadım?

Lord dedi ki...

"Bizde yaşansa bu durum en az bir iki kişi çıkardı, bu fırsat bir daha ele geçmez inmişken şu orta yuvarlağı da bir görüp geleyim diye harekete geçen."

MithrandiR dedi ki...

Çıkardı illa bir taşkınlık, o durumda o kadar sakin toparlanmazdı durum. Stadlarımızda normal zamanda sahaya girmek için yaşanan bir sürü olay varken o durumda akıllının biri fırsat bu fırsat diye çıkardı ortaya.