22 Kasım 2009

Bir Hiç Uğruna Değdi Mi Bu Olanlar?


Yapılan harekete bir tanım bulamıyorum. Saçmalığın faturası ziyadesiyle ağır oldu. Oturup seyretsinler artık evlerinden bu işin sorumluları eserlerini.

- Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk 5 maçı ile Teknosa Türkiye Kupası'nda yaptığı maçlarda hükmen 20-0 skorla yenik ilan ederken, sarı-kırmızılı ekibin bu dönem içerisinde oynadığı resmi lig maçları sayısı kadar olan toplam 5 puanı, mevcut ve gelecekte kazanacağı puanlar dikkate alınarak silinmesine karar verildi.Galatasaray Cafe Crown, ligde OYAK Renault, Kepez Belediyesi, Erdemir, Banvit ve Fenerbahçe Ülker maçları, Teknosa Türkiye Kupası'ndaki Pınar Karşıyaka, Tofaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçlarında, 20-0'lık sonuçlarla hükmen yenik sayıldı.


- Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa eden Yiğit Şardan'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası verildi.

- Galatasaray Cafe Crown yardımcı antrenörü Mert Uyguç'a 2 yıl ve 10 bin TL para cezası verildi.

- Galatasaray Cafe Crown Teknik Direktörü Okan Çevik'e 3 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası verildi.

- Galatasaray Cafe Crown Teknik Danışmanı Koray Mincinozlu'ya 2 yıl hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası verildi.

- Cemal Nalga'ya 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası verildi.

- Tufan Ersöz'e 4 ay hak mahrumiyeti, 5 bin TL para cezası verildi.


Takım bu sene küme düşer. Seneye 2. lig macerası derken hiç yoktan boşa giden 2 sene. Sonrası muamma. Zor olanı başarmak bu olsa gerek helal olsun.

Hiç yorum yok: