14 Kasım 2009

Hugo Broos ve Acımasız Gerçekler



Trabzon'un yabancı hocalar için mezarlık olduğunu söylemiş Broos, zaten kazan kaldırmaya alışkın Trabzon medyasının tam da istediği türden sufle vermiş Belçikalı hoca, istifa ve görevden alma dedikoduları artık doruğa çıkar.

Peki, haksız mı? Kesinlikle hayır. Mülakatında da belirttiği gibi 21 yıl içinde 23 yabancı teknik adamla çalışmış bir kulüpten bahsediyoruz burada. Yaptığı yerli teknik direktör kıyımını ise mümkünse hiç konuşmayalım (!!)

Her zamanki gibi sorun yönetim kaynaklı, bu takım geçen sene gayet iyi oynarken Alanzinho'nun bence yüksek bir bonservisiyle alınıp, sonralardan Ersun Yanal'ı postalamaları takımı bugünlere getirdi. Ki Ersun Yanal'ın takımı -Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kötü oyunlarının da etkisiyle- 3. bitirdi. Trabzonspor bu başarıyı son 10 yılda kaç kez gördü acaba?

Bu yazıyı yazdığım sırada Dembele'yi dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gören Trabzonspor yöneticisinin Broos'u eleştiren açıklamaları düştü ajanslara, halen ve halen kendi basiretsizliklerini başkalarının üzerine yıkmaya çalışan bir çarkın içinde öğütülüyor Trabzonspor ve diğer takımlar.. Yazık..

Hiç yorum yok: