30 Kasım 2009

Bu Yalanlamaya İtibar Etmeyin


"Bu Haber Gerçek Değildir"

Bugünkü Sabah Gazetesi’nde yer alan ‘Emre maçta, kankalar barda’ başlıklı haber gerçek dışıdır.

Kasımpaşa maçında cezası nedeniyle görev yapamayacak olan Kazım Kazım’ın ve sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Andre Santos’un, belirtilen karşılaşma sırasında bir gece kulübünde olduklarını iddia eden haber hayal ürünüdür.

Adı geçen oyuncularımız idari ve teknik ekiplerimizin bilgisi dahilinde cuma gününü izinli geçirmekle birlikte imzasız yayınlanan haberdeki iddialar asılsızdır.

Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularını birbirleriyle ‘yaşanmamış olaylar’ üzerinden kıyaslayarak bazı oyuncularımız olduğundan farklı yansıtmaya çalışma amacı güden bu tarz haberlere önem vermemenizi rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü




Fenerbahçe Kulübü'nün resmi sitesi www.fenerbahce.org, SABAH Spor'un dünkü sayfalarında yer alan 'Emre maçta, kankalar barda' başlıklı haberini ilginç bir şekilde yalanladı! Haberin fotoğrafları baskıya yetişmediği için durum, resmi sitede yayınlanan "Yaşanmamış olay üzerinden kıyaslayarak bazı oyuncularımız olduğundan farklı yansıtmaya çalışma amacı güden bu tarz haberlere önem vermemenizi rica ederiz" mesajıyla geçiştirilmeye çalışıldı. Bu nedenle haberimizin doğruluğunu, bu kez de futbolcuların o gece Beyoğlu'nda çekilmiş fotoğraflarıyla yayınlayarak göstermek zorunda kaldık.

MASADA ŞARAP AÇTIRDILAR
Colin Kazım Richards ile Andre Santos'un cumartesi gecesi Beyoğlu'ndaki 360 adlı barda saat 22:30 ile 00:30 saatleri arasında bulunduğu, ayrıca eğlencede iki futbolcunun özel olarak şarap açtırdığı ve bol bol eğlendiği tamamen gerçektir. Okurlarımızdan Fenerbahçe resmi sitesinin bu tarz yalanlamalarına önem vermemesini rica ederiz.

Sabah Gazetesi


-Yorumsuz-

Hiç yorum yok: