28 Aralık 2009

Geliyorlar

Bu resim eskilerden. Yalı'nın Göztepe'ye, Yaradan'a siteminden açtığı pankart. Kütahyaspor taraftarı olduğum için pek hoş bir geçmiş değilse de Göztepe'nin o zamanları, büyük camianın o hali İzmir ve Türk futbolu için iyi değildi amatör kümede görmek Göztepe'yi.

Göztepe şimdi TFF 2. Lig, 2. grupta yer alıyor ve Bank Asya'yı zorluyor. Tepecik ile oynadıkları maçı deplasmanda 4-3 kazandılar ama play-off oynamak için Turgutluspor'un da Akhisar'a kendi evinde yenilmesi gerekiyordu. Nitekim oldu ve 2-0 kazandı Akhisar. Şimdi ise Bank Asya 1.Lig için mücadele edecekler plaf-offlarda.

İşte ikinci resim de eğer İzmir'den bir takım Süper Lig'de olacaksa, bunun hangi takım olması gerektiğini gösteriyor. Böyle bir kutlama görülmedi şimdiye kadar. Yaktılar !





2 yorum:

sananeyav dedi ki...

Haber için teşekkürler emeğine sağlık...

Kütahya bildiğim kadari ile amatör kümede. Gerçekten üzülüyorum bir şehrin ismini taşıyan takımların amatörde olmasına. Aydınsporda öle.. inşallah bir an önce tekrar eski günlere dönersiniz. Kütahyada vardım insan o an sinirleniyor filan ama şimdi düşündümmü tatlı bir anı olarak geliyor :)

dedi ki...

Sevgili Burak, o zamanlar biraz daha kanımız kaynıyordu ve yazıda da söylediğim gibi Göztepe maçları hep olaylıydı. O gün sizin başınıza gelen, şimdi bizim başımıza geldi gördüğün gibi. Bir gün yine karşılaşırız umarım, siz düşmezsiniz nasılsa, biz yükselelim :)