06 Aralık 2009

Üstümüzü Başımızı Yırttık!



Maç hakkında çok söz söyleyesim yok sadece 70 dakika baskılı oynadığın maçta yanlış değişiklikler yüzünden kendi evinde defansa yaslanman ve önde olduğun maçı berabere bitirmen ortada büyük yanlışlar olduğunun göstergesidir.

Asıl değinmek istediğim nokta gecenin kahramanı olan Hüseyin Göçek. Son dakikalarda Kewell köşe gönderi kenarında 2 kişiye karşı verdiği mücadele sonunda takımına korner kazandırmışken sen koşarak gelip 1.5 metreden yanlış karar veriyorsan bırak bu mesleği git evinde atkı ör, pazarda limon sat bir şekilde kazan ekmek paranı ama futboldan uzak dur, milletin emeğini çalma, hakkını yeme. Birde ne varmış hakemde sanki skora etki mi etti diyenlere var bir çift sözüm; Galatasaray korneri kullansa kornerden golü bulsa,veya penaltı kazansa, ya da uzatmaları yese İBB ceza sahası civarında maçı galip bitirip 3 puana uzansa... Olmayacak şey değil bunlar..

2 yorum:

Marat dedi ki...

yanlış oyuncu değişiklikleri? yapmayın yahu. daha bir kaç ay öncesine kadar kadar ayhan bu takımda oyun kurucu gibi görev yapmıyor muydu? aydın ve keita kanat oyuncusu değil mi? dripling olsun, kontraatak olsun topu rakipbin sahasında saklayamazlar mıydı?

oyuncunun kafasında defans yapmak varsa kimi alırsan al oyuna bir şey değişmez bence.hele ki oyuncular hakeme kızıp mantığını yitirdiyse..

MithrandiR dedi ki...

Peki 75 dakika baskılı oyun oynayan takım niye yaslandı bir anda geriye.. Ayağında top tutan adamlarını oyundan alırsan normal..Aydın Arda kadar top tutabilir mi ayağında?