15 Mayıs 2010

Galatasaray UEFA T-Shirt




Harika tasarımın yanında gayet şık ve güzel olmuş. En kısa zamanda koleksiyona eklenmeli.

Ayrıntılar için burdan buyrun...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yazık, bulunduğu noktadan daha ileriye gidemeyenler, önceki adımlarıyla övünür dururlar da bu övünme onların yerlerinde saydıkları gerçeğini değiştirmez..işte bu zihniyet yüzünden bi hagi daha gelmiyor,bi hakan şükür daha yetişmiyor ve siz bu kafada oldukça yetişmeyecek de...

Adsız dedi ki...

sezondaki durumun vahiyetinden 10. yıl onuruna tasarlanmış bir t shirt bu, daha önce de çorap çıkmıştı ve hiç bir mesaj kaygısı gütmüyordu. o yüzden bence gayet başarılı bir strateji hamlesi ki ürün çok çekici duruyor, alınmayacak gibi değil yani. hem türkiye'de yapılmamışı yapmışsın kardeşim, neden bunu kullanmayacaksın? uefa şampiyonluğu'nun maddi getirisi az oldu, pazarlayamadık diyenlere karşı gayet güzel bir örnek.

demek istediğim başarısızlıkları gölgelemek değil 10. sene şerefine yapılan bir hamledir. bu yönetim geçmişteki başarılarla övünmeyi seçse futbolda rijkaard gibi bir adamı getirmezdi bu takıma. madem bir iddiada bulunuyorsunuz, mantıklı bir argümanınız olsun. biraz sabredin, bazı şeylerden feragat edin ki başırılı olalım, övünecek yeni başarılar elde edelim. o eleştirilen zihniyetin genel görüşü bu.

saygılar..