12 Mayıs 2010

Mehmet Topal Valencia'da


"Profesyonel futbolcumuz Mehmet Topal'ın İspanya'nın Valencia takımımına transferi için taraflar arasında her türlü konuda anlaşma sağlanmıştır.

Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi yapılacak olan sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşecektir."

Galatasaray Futbol A.Ş.

Galatasaray resmi sitesinde bu şekilde açıkladı. Valencia'da resmi sitesinden açıklamış. 4 senede 18 Mart Stadyumu'ndan Mestella Stadyumu'na uzanan bir macera. Zorlu bir kadro savaşı bekliyor İspanya'da Mehmet Topal'ı. Yedek kulübe bekçisi, sadece ihtiyaç duyulduğunda forma şansı bulan adam olursa üzülürüm açıkçası. Ama hırslıdır Mehmet Topal umarım kapar formayı, vazgeçilmezi olur Valencia'nın. Yolun açık olsun "Örümcek" herşey gönlünce olsun..

1 yorum:

bonaventure dedi ki...

hani diyoruz ya mehmet topal kendini geliştiremedi diye. anlamam çokça taktikten teknikten ama şunu görüyorum; tugay kerimoğlundan bile daha iyi bir kariyer planlaması var bu adamın. bilmem bunu menajerimi başarıyor. illa ki büyük katkısı vardır ama senin de içinde olacak arkadaş bir şeyler. yoksa sırf menajer yağladı bağladı diye bu kadar çok transfer dedikodusu olmaz bir adam hakkında. 2 senedir istiyorlar dile kolay. sonunda da avrupanın en güzel kulüplerden birine gitti.

galatasaraya geldiğinin bir sene sonrasıydı herhalde. galatasaray tv de bir röportajı vardı. tesislerde yatıp kalkıyormuş. az buz para kazanmıyordur herhalde o zamanlarda. hiç bir şey almasa 400 bin dolar alır. her türlü de şık bir ev tutabilirdi. ama o tesislerde kalıp galatasaraya konsantre olmaya çalışmayı seçmişti. herhalde tesislerde kaldığı günlerin meyvalarını topluyor şimdilerde. umarım başarılı olur.