31 Ağustos 2010

Arda Turan



Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı  bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.

Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile  aynı çizgide ve aynı düşüncede  olan  kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.

Galatasaray Spor Kulübü


Gün içerisinde Arda'nın Liverpool ile temasta olduğu söylentileri çıkmıştı. Derken bu akşam resmi siteden bu açıklama geldi. Durum Arda için kesinlikle gurur verici. Yalnız bu teklifte bahsi geçen rakamlar Arda'yı olumsuz yönde etkiler mi kafamı kurcalıyor. Yoksa daha fazlasını elde edebilmek için hırs mı yapar bilemedim. En azından Arda'nın bu sezon Galatasaray'dan ayrılmayacağı netleşmiş oldu.

Hiç yorum yok: