25 Ağustos 2010

Süper Lig Notları #2



# Süper Lig'in 2. haftasında oynanan 9 mücadelenin 3'ü beraberlikle sonuçlanırken, 3 maçta ev sahibi taraf galip gelirken, kalan 3 maçta gülen taraf ise deplasman takımları oldu.

# Toplam 18 golün atıldığı 2. haftada maç başına 2 gol ortalamasına ulaşıldı.

# 3 İstanbul takımının mağlup olduğu haftada ( Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray) İstanbul Büyükşehir Belediyespor İstanbul takımları arasında galip gelebilen tek takım oldu.

# Abdullah Avcı, Ferrari'nin de desteğiyle İnönü'den galibiyetle ayrıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu senede sürpriz sonuçlara imza atarak lige renk katacak gibi gözüküyor.

# Şota 2'de 2 yaparak Türkiye kariyerine güzel bir başlangıç yaptı. Kayserispor dikkat çekici diğer Anadolu takımlarından biri olacaktır kesinlikle bu sezonda. Bu sezon ligin daha keyifli geçmesi kaçınılmaz.

# Karabükspor'un yaptığı zeki koreografi, haftanın en güzel tribün görüntüsüydü. Helal olsun diyorum kendilerine tribündeki kişi sayısının ne kadar önemsiz olduğunu gösterdiler herkese.

# Bütün maçların yayınlanıyor olması sanki daha futbol dolu bir hafta geçiriyoruz hissi uyandırıyor bende. Açıkçası sevdim bu işi ben. Avrupa Kupası'nın olmadığı haftalarda cumadan pazartesiye kadar sadece 3 gün eksikle, Avrupa Kupası'nın olduğu hafta ise neredeyse bütün hafta komple futbol olacak hayatımızda.

Hiç yorum yok: