15 Eylül 2010

Süper Lig Notları #4



# Süper Lig'in 4. haftasında 9 mücadelenin 1'i beraberlikle sonuçlanırken, 6 maçta ev sahibi takım galip geldi, kalan 2 maçta ise deplasman takımları galip geldi. 

# Toplam 28 golün atıldığı 4. haftada, 3.11 gol ortalamasına ulaşıldı.

# Bursaspor Eskişehirspor'u da yenerek bu sezon ligde 4'te 4 yapan tek takım olma ünvanın ve liderliğini sürdürdü.Bursaspor 4. haftada 2010-2011 sezonundaki ilk golünü yedi.

# Şota Kayseri'de yakaladığı güzel havayı Fenerbahçe galibiyetiyle taçlandırdı. Kesinlikle lige renk katıyor bu adam.

# Orhan Ak Bucaspor formasıyla iki haftadır ağları havalandırıyor ( Kıyamet Alameti). İzmir'in havası yaramış Orhanıma.

# Nobre Ankaragücü'ne attığı gol ile 8 yıllık Türkiye kariyerinde resmi maçlardaki 100. golüne ulaştı. Nobre, bu gollerinin 78'ini Süper Lig, 7'sini Avrupa kupaları, 14'ünü Türkiye Kupası, 1'ini ise TFF Süper Kupa'da attı.

# Manisaspor teknik direktörlük görevinden ayrılan Hakan Kutlu, bu sezon görevinden ayrılan ilk teknik adam oldu. Hakan Kutlu'nun yerine Manisaspor'un yeni teknik direktörü Hikmet Karaman oldu.

# Gaziantepspor'un yeni transferi Ivelin Popov'u iyi takip edin. Seneye Beşiktaş'ta görürsek şaşırmaca yok şimdiden söyliyeyim.

#Trabzonspor'un her golü mü ayrı güzel olur arkadaş. 6 gol attılar 6 sıda birbirinden güzel seç beğen izle.

# Bursaspor, Kayserispor, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor bu lig giderek keyif verici olmaya başladı.

Not: Antrenman sonrası kalp krizi geçirerek hayata veda eden Kardemir Karabükspor yardımcı antrenörü Esat Karaberberoğlu'na Allah'tan rahmet, Karabükspor camiasına başsağlığı dileriz.

Hiç yorum yok: