26 Ocak 2010

10 + 9



Harry,

Sen yokken biz kimlere sevindik transfer diye, kimler geldi oynadı bu takımda. Sonra sen geldin bir değişim heyecanı sardı hepimizi. Turuncu formayı sevdik ilk önce. Turuncu forma mı olurmuş derdik, senin üzerinde görene kadar. Gittik aldık hemen.
Sen değişimin başlangıcıydın, eskilerden tanıdık bir yüzdün aynı zamanda. Hep hayal ettiğimiz topçuydun, biz 10 numaraları severiz genelde, sen hem 10 numaraydın hem 9 numaraydın gönlümüzde..

Şu anda başına gelen sakatlık yıllardır başının belası olan sakatlık. Seni dünyanın en iyi topçularından olman için engelleyen sakatlık. Kim bilir Harry, belki de Galatasaray'a getiren sakatlık.

Ne diyordun şu GS Mobile reklamında:

Çok defa düştüm,düşürüldüm. Artık bitti dediler. Ayağa Kalkamaz dediler. Galatasaray'da yeniden doğdum.


Sen yeniden doğmuştun Ali Sami Yende. Biz de yeniden doğmuştuk senin duruşunu görünce. O sahada duruşun bile yetti aşık etmeye.

Düştün, düşürüldün yine heyhat. Hayat sana ikinci patlamanı yapman gereken zamanda yine bir çelme taktı. Ama bil Harry, kalkacaksın yeniden. Sen yerde kalmayacaksın.

Bugün gazetelerdeki haberleri okudukça ölümüne sevdiğim bir arma bana itici geldi. Doğru mudur bu haberler bilinmez. Ama biz günü kurtarmak için adam harcayan bir takımı tutmamıştık. Eğer seni böyle yerde bırakırlarsa Harry, bil ki yaptıkları bütün doğruları tek bir yanlış ile götürecekler.

Bunu her topçu için söyleyemeyiz biz, bunu sadece özel adamlar söyletebilir. Çok doluyum Harry, resmini her gördüğümde, adını her duyduğumda bir başka oluyorum. Sanki üzdüğüm, kırdığım bir sevgilinin sırtını dönüp gitmesi gibi bu.

Sen yeniden kalkacaksın ama elini tutup kaldıranlar biz olalım. Tek istediğim bu..

1 yorum:

MithrandiR dedi ki...

İsimler gelip geçicidir baki olan arma sevdasıdır diye öğrendik büyüklerimizden. Ama Ali Sami Yen'de bir tek senin için gollerden sonra adına şarkılar çaldık biz Harry Kewell. Çocuklarımıza anlatacak adamlar sayılıydı. Sayıyı arttırdın sen Harry..