13 Ocak 2010

Ordan Burdan #3




# Shubuo vardı bir zamanlar, ne reklam yapmışlardı başta meraklandırmışlardı herkesi,sonra Erol Büyükburçlu enteresan reklamlar falan. Sonra noldu kalmadı ortada hiçbirşey ne yer etmiş aklımıza yalnız nerden geldiyse durup dururken.

# Caner Erkin çok kafamı kurcalıyor oynadığı rakiplerden sebep mi bu kadar göze battı, acaba ligde de aynı performansla devam eder mi, ederse kim kesilir...

# Çikolata şelalesini koyacaksın salonun ortasına geçip karşısına seyredeceksin. Kahve Dünyası mı açsam ne yapsam...

# Çikolata Föndü sen bir mucizesin.

# Avrupa kara teslim bizde ki bu bahar havası nedir çok pis gelecek kış birden ne olduğunu anlamayacağız demedi demeyin.

# Ünlülerin dikkat çekmemek için taktıkları güneş gözlüklerinin şu havalarda daha çok dikkat çektiğini farkettim. Son 3 günde güneş gözlüklü Kapalıçarşı'dan geçen 2 kişi biri Hande Ataizi biri Kenan İmirzalıoğlu takmasalar güneş gözlüğü cidden farketmezdim.

# Fırtına öncesi sessizlik mi bu durgunluk. Çok çılgın isimler geçiyor transfer için Haldun Üstünel korkutuyorsun bizi.

# Duş başlığının su parasını şişirmek amacıyla icat edildiğine inanıyorum artık. Hatta icat edenin İSKİ’den büyük paralar aldığı da komplo teorilerim arasında.

# Uzakdoğu insanları cidden belli bir süre yapılan gözlemden sonra birbirinden ayırt edilebiliyorlar. Korelisi,Çinlisi, Japonu hepsi belli ediyor kendini kendine has özellikleriyle.

# Fatih Terim Cem Arslan’a ne yapmış çok merak ediyorum. Adam resmen çekemiyor hiçbir başarısı yok dedi bugün radyoda.Türkiye’nin ilk defa Avrupa Şampiyonası’na katılmasını sağladığı Euro 96, Yarı Final oynattığı Euro 2008, 4 sene üstüste şampiyonluk, UEFA kupası, Milan kariyeri var mı bunlardan birini yaşamış bir Türk evladı daha bu topraklarda. Kendisine bir koli soda armağan edesim var.

Hiç yorum yok: