31 Ocak 2010

Ordan Burdan #4





# Buz gibi havada kısa kollu t-shirtle gezenlere bir garip bakıyordum üşümüyor musunuz arkadaş siz diyordum. Karda kıştada böyle gezenini görünce iyice koptum.

# Ruslar var birde böyle adamlara soğuk gelmiyor bu havalar. Sen atkı kaban dururken ince bir hırkayla geçiveriyorlar önünden. Zenit taraftarları vardı bir de İnönü'de üstlerini çıkarıp izlemişlerdi maçı Aralık ayında.

# Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye verdiği zararı anlamak için Uğur Boral'ın Sivasspor maçında oynadığı topu izlemek yeterli.

# Denizlispor hükmen kazanılan Ankaraspor maçı hariç hiç 3 puan alamamış ya 18 hafta bitti adamlar galibiyet sevinci yaşamamış. Takım halinde bir hamam ziyareti yapmalarını tavsiye ediyorum kendilerine.

# Önümüzdeki hafta yine soğuyormuş havalar İstanbul'da. Yeri geliyor üşümekten yoruluyor insan.

# Arda 23 yaşında olmuş zaman hızlı akıp gidiyor.

# FM 2010'da alt liglerden takım alıp yükselmek fazlasıyla zor olmuş. Gerçekçilik sağlayacağız diye bu şekilde yapmışlar sanırım.

# Ahmet Çakar sabaha kadar konuşsun sabaha kadar dinleyeyim adam kafa dağıttırıyor resmen.

# Ocak ayı tiyatro bilançosu : Fesleğen Çıkmazı, İki Çarpı İki, Vahşet Tanrısı

# Yağmurlu havalarda ekmek almaya dahi arabayla gitme sevdası İstanbul ara sokaklarını çekilmez hale getiriyor. Hele pazar günleri eyvah eyvah...

# Formanın arkasına reklam işi de kötü oldu. Gol atan Trabzonlu Engin golden sonra elleriyle Ülker reklamını gösteriyor seyircilere. İsim altta ismi nasıl gösterecek şimdi adamlar. Spikerde kalkmış taraftarlara forma numarasını gösteriyor diyor.

# iPad denen zımbırtı biraz tırt bişey olmuş sanki. Usb bağlantısı bile yok.

Hiç yorum yok: