27 Ocak 2010

Buyur Burdan Yak...

Son iki transfer Haldun Ustunel tarzinin disinda oldu,gizlilik yok,birkac gun onceden zaten belliydi nedir ne degildir.Giovanni Dos Santos da alenen bir transfer oldu.Hos geldi sefa getirdi kendisi.

Takim iyice garip bir hal aldi.Jo'nun gelisine sevinsem mi uzulsem mi bilememistim.Ayni durum bu genc insan icin de gecerli.Guzel bir transfere imza attik,opsiyon da bizde,sezon sonuna kadar istedigimizi verebilirse,temelli bizle kalabilir.Lakin simdi takimdan yollanacak adam sorunu soz konusu.Sikca ismi gecen adam ise Harry Kewell.

Zamaninda bu haberi gorunce ne kadar heyecanlandiysak,O'nun gidisi ile ilgili haberleri gordukce o derece endiseye kapiliyoruz.Yonetim transfer konusunda basarili isler yapti,yapiyor,yapacaktir da ve fakat takima bu derecede katki saglamis birisine,taraftarin goz bebegi durumundaki bir futbolcuya boyle bir davranista bulunmak Galatasaray'a yakismaz.Bu tarz bir hareket yapilan butun dogrulari bir anda silecektir,yonetim-taraftar arasindaki baglari koparmasa bile kopma noktasina getirecektir.

Takimdan gonderilmesi gereken bir tane isim var o da geldigi gunden beri Aykut'tan ya da Ufuk'tan bir artisi olmadigini gosteren Leo Franco'dur.Nonda eldeki forvet durumu goz onunde bulunduruldugunda kalabilir ama Leo'ya bugune kadar vermis oldugu "hizmetlerden" oturu tesekkur edilip,havaalanina yonlendirilmelidir.Ben sahsen ucaga binisine kadar eslik ederim o noktadan sonra.

Sakatlik haberi olmadan once Kewell ile sozlesme yenilemekten bahseden yonetimin bu hatayi yapmayacagini ve dogru karari verecegini umuyorum.

Unutmayin "His name's Harry Kewell,Kewell from Galatasaray..."

Hiç yorum yok: