17 Nisan 2010

Esneyen Adam



Manisaspor-Galatasaray maçından akılda kalan en çarpıcı kare budur sanırım. Lig TV'nin maç yayını bir yana, tüm kanallara gönderilen maç özetlerinde dahi yer verildi bu sahneye. Kimdir, nedir, kimin nesidir cidden merak ettim. Niye çekmişler ve her yerde niye yer vermişler anlamadım ama bu adam yayıncı kuruluşa herhangi bir dava falan açarsa iyi birşeyler götürebilir gibi geliyor bana. Sonuçta adamı zor duruma düşürmüşler kimse bu şekilde tüm Türkiye'ye reklam olmak istemez herhalde. Bu ülkede herkes her an meşhur olabilir bir kez daha ispatlandı sanırım bu gece.

3 yorum:

Ceza Sahasının Dışı dedi ki...

Maç sırasında bir anda ekranda bitiverdi kendisi. Hatta spiker beyimiz de seyircinin maçtan sıkıldığına dair bir gönderme, kendince bir espri de yaptı. Hoş olduğu kanısındayım böyle görüntülerin. NBA'de çok eğleniyoruz böyle şeyler gördüğümüzde mesela, büyütmemeli. O maçın asıl tartışmalı görüntüsü ise Arda'nın kenara gelirkenki burnu havada tavrı olmalı belki, ismini çağıran tribününe kayıtsızlığı..

potomya dedi ki...

İlk yarıda yine aynı kare vardı bu defa esnemiyordu ama yanındaki adam sigara içiyodu.. kamerayı görünce hemen sakladı.. :)

baldur dedi ki...

türkiye'de maç yayınlarında kullanılan kameraların yarısı tribünlere dönük bir şekilde sabit sanırım. yoksa golün sadece bir farklı açıdan tekrarının gösterilip, tribünde esneyen insanların gösterilmesinin başka bi açıklaması olamaz.