04 Nisan 2010

Şimdi Ne Olacak?


Hafta içi Arsenal'e karşı oynanacak şampiyonlar ligi çeyrek final rövanşı ve hafta sonu oynanacak büyük derbi öncesi kötü bir sürpriz oldu İbrahimoviç'in sakatlığı. Resmi siteden yapılan açıklamada sağ baldırında yırtık olduğu ve Arsenal maçında oynayamayacağı belirtilmiş. Yırtık denildiğine göre hafta sonu oynanacak Real Madrid maçına da yetişmesi zor gibi gözüküyor.

Böylece Arsenal maçı öncesi cezalı Puyol ve Pique'den sonra Londra'da Barcelona'nın 2 golünü de atan İbrahimoviç'in yokluğu kesinleşti. Bir de durumu belirsiz olan Yaya Toure var. Onun da oynayamaması durumunda as takımdan 4 eksik gözüküyor şimdilik. Bu durum sisteminin mi yoksa isimlerin mi Barcelona'yı buralara getirdiğini görmemiz için iyi bir fırsat gibi duruyor. Şimdi ne olacak diyerekten salı gecesini beklemekten başka çare yok.

İlave olarak Henry'nin çilesi bitmemiş gibi gözüküyor bu durumda. Forvet hattındaki bu eksiklik sebebiyle forma şansı bulma ihtimali yüksek gibi gözüküyor. Ne diyeyim Henry çekilecek çilen varmış demek.

Hiç yorum yok: