14 Ekim 2010

Hoşt Doberman!


Memleketin bile senden utanırken sen hala konuşmaktan utanmıyorsun...


Kanaltürk Televizyonu'nda yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, geçen akşam yayınlanan programında terbiye sınırlarını  aşarak Kaptanımız Arda Turan'ın sakatlığını, kendi deyimiyle "fazla sekse"bağlamış, bu "garip" tespiti de kendisine manşetlik magazinel haberler arayan bir medya organında da umarsızca manşet yapılmıştır.

Erman Toroğlu'nun konuşması ve bunu manşetine çıkarmakta hiçbir sakınca görmeyen Posta Gazetesi'nin tavrı,  ülkemizde bir türlü gelişemeyen spor gazeteciliğine ibret verici bir örnektir.

Erman Toroğlu, 105 yıllık kulübün kaptanına, daha bu yaşında bu ülkenin yetiştirdiği en önemli futbolcularından biri olduğunu dünyaya gösteren bir Türk futbolcusuna, sanki bir kahvehanede arkadaşlarıyla dedikodu yapar gibi, hiçbir bilimselliği olmayan, tamamen zırvalıktan ibaret olan, utanç verici ve çok düzeysiz bir yorum yapabiliyorsa, buna yapılabilecek bir eleştiri kaleme dahi alınamaz, çünkü sözün bittiği noktadır.

Ameliyattan yeni çıkmış, milli formasını önemli bir maçta ıslatamadığı için üzüntü duyan bir yıldız futbolcunun hissiyatını hiçbir şekilde kaale almadan, tamamen raiting için insanların özel hayatına bu kadar pervasızca el atma cüretini gösterebilmek, çok ayıp, çok terbiyesizce ve çok utanç vericidir.

Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi'nden Kaptanımız Arda Turan'a yapılan bu kadar çirkin bir saldırıya gereken cevabı tüm sağduyu sahibi sporseverlerin ve Galatasaraylıların vereceğinden kuşkumuz yoktur.

Galatasaray Spor Kulübü




Şu çocuk şu dakika çekip gitse yurt dışına hiç kimsenin tek kelime laf etmeye yüzü olmaz. Size çok bile bu topraklarda böyle birini canlı izleme şansı. Halbuki zamanında mesleğini bulmuşken senin neyine futbol yorumlamaya çabalamak, üstüne elzem olmayan konularda yorumlar yapmak.


1 yorum:

Hakan Özkan dedi ki...

Kabzımallarda bir pankart açar yakında senden bizde utanıyoruz diye..

http://hagininkosani.blogspot.com/2010/10/saklabanlk-bedava.html