16 Ekim 2010

Türk Telekom Arena








Çok bekledik biz bunu. Çok istedik...

Bir camia düşünün, 14 sene şampiyonluğa hasret kalmış. Ama her sene umutla tribünleri hınca hınç doldurmuş, inancını bir an bile kaybetmemiş.
Bakınız burada zaten 'Galatasaray demek umut demektir' diye altını çizmiştim.

Galatasaray'ın 1996'dan beri hayalini kurduğu ilk kez o yıl projeleri oluşturan yeni stadyumu da 2010 yılında tamamlanıyor. Yani 14 yıl.. Bu çok ilginç bir tesadüf.

Ama sabrın sonu selamettir atasözünün ne anlama geldiğini de bugün blogger arkadaşlarımla beraber gördüm. Ortaya öyle bir stadyum, öyle bir şaheser çıkmış ki.. Ne resimlerine ne videolarına ne de 3D animasyonuna benziyor. Gözle görüldüğünde hepimizin kalp atışlarını hızlandıran harika bir yapı.



Bugün Türk Telekom bizlere böyle bir fırsat sağladı, mükemmel bir organizasyonla Türk Telekom Arena'yı gezdik. İnceledik, bilgiler aldık. Üstelik öyle broşürden ya da ezberden değil, bizzat projenin mimarı Mete Arat bizleri aydınlattı.
Bu harika organizasyon için öncelikle Türk Telekom'a, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim'den Soner İnce'ye teşekkür ederiz. Misafirperverliklerinden ötürü, Kriptopr İletişim Danışmanlığı'na da minnettarız.

Bu organizasyon öyle sıradan basit bir stadyum turundan öte, bilgilendirme-tanışma toplantısıydı. Çok iyi hazırlanılmış bir program dahilinde servislerden ikramlara, görevli personelden kullanılan meteryallere kadar dört dörtlük bir gün geçirdik diyebiliriz.



Bu arada sahanın çimleri serilmeye başlanmış. Görevliler dışında ilk kez gören ziyaretçiler olduk. Bu da ayrı bir gurur kaynağı bizim için.

Türk Telekom Arena hakkında ise detaylı bir bilgilendirme yazısı yakında burada olacak.

Hiç yorum yok: