18 Ekim 2010

Tünelin Ucu




Bu gece Galatasaray'ın çaresizliğinin, yıllarca süren başarısızlığın yine tekerrür ettiğinin bir başka örneğini yaşadık.

Oysa ki Adnan Polat yönetimi geldiğinden beri ne kadar toz pembe bir tablo çizildi. Adnan Polat dedi ki, bir tünel var, ucu karanlık. Aradan zaman geçti, tünelin ucundaki ışığı gördük dedi. Biraz daha sonra tünelin ucunu gördük artık çıkıyoruz dedi.

Tüm bunlar söylenirken tüzükler değişti, mali yapı iyileşti, isim hakları, stad projeleri.. Ama başarı yoktu. Ne profesyonel takımlarda, ne amatör branşlarda elle tutulur hiçbirşey yoktu.

Skibbe'nin gönderildiği maçı hatırlarsınız. Bir Kocaelispor maçıydı.. Bugün yine o aynı sahneyi aktörleri farklı kişilerden izledik. Bazıları yine aynı roldeydi gerçi. Örneğin Ayhan Akman..

Ayhan Akman bugün kaptan olarak çıktığı Ali Sami Yen'de, sanki yıllardır Galatasaray futbolcusu değilmiş gibiydi. Son dakikalarda haftaya derbi olduğunu bile bile, o an sarı kartı olduğunu bile bile rakiple dalaştı.. Kendini attırmak istedi sanki. Günahı boynuna ama artık tadında bırakmalı Ayhan.

Git Ayhan, biz de seni iyi hatırlayalım.. Bizi yıktığınız Ukrayna deplasmanından dönerken gülerek 'dışarda seyirci var mı?' diye sormanı da unuturuz. Bırak git..


Galatasaray'da sürekli yaşanan bu flashbackler bize aslında bu sorunun öyle futbolcu, teknik direktör kaynaklı olmadığının da göstergesi. Yönetimin derhal kendine çeki düzen vermesi gerek. Bu bozuk plak gibi başa saran düzenin değişmesi için, yönetimin revizyona gitmesi şart !


Sayın Adnan Polat, sizler ışığı görmüşsünüz, tüneli geçip gitmişsiniz ama biz Galatasaray taraftarlarının üzerine tahtaları çaktınız, bir mezara gömdünüz. Biz her türlü nefes alır, yine haykırırız 'Sen şampiyon olacaksın!' diye. Ama bir yerden sonra kabak tadı verir oldu bu kısır döngü bilesiniz.







Hababam Sınıfı - Tünelin sonu
Yükleyen 8SUTUN. - Diğer komik videolarını izle.

2 yorum:

Nihat ONUR dedi ki...

Morinho tükürse yarabbi şükür diyenler,F.Terim aynı şeyi yapınca KIRO demeleri ikiyüzlülüktür..
Bu arada hep merak etmişimdir Fatih TERİM'in suçu nedir ?Allah aşkına birisi bana bunu anlatsın ?Tüm bloglar söz etmişcesine adama sallıyorlar !Adam mı öldürdü bu?Suçu GS'ıUEFA şampiyonu yapmak mı ?Nedir bu kin,nefret ?2 yıldır GS da olan Rijjkard ın tek taş koydugunu göremezsiniz ama yarın gitsin arkasından ağlanır!!
Ki F.Terim 2. gelişinde aynı yeniçerileri kadro dısı bırakmadı mı ?genclerle yola devam etme kararı istemedi mi,Özhan CANAYDIN dan?

Mustafa KANTARCI dedi ki...

Tek çözüm kadro dışı: Servet Çetin - Mustafa Sarp - Ayhan Akman - Gökhan Zan - Ali Turan - Barış Özbek. Çıkan gençler en az bunlar kadar mücadele eder.

sonvagon.blogspot.com