05 Ekim 2010

Süper Lig Notları #7



# Süper Lig'in 7. haftasında 9 mücadelenin 3'ü berabere sonuçlanırken, 5 maçta ev sahibi takımlar galip geldi, kalan 1 maçta ise deplasman takımı galip geldi. Bu hafta deplasmanda galibiyet elde edebilen tek takım Manisaspor'a karşı oynayan Kayserispor oldu.

# Toplam 20 golün atıldığı 7. haftada maç başına 2,22 gol ortalamasına ulaşıldı.

# Galatasaray'ın yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisi Karabük deplasmanında yaşadığı mağlubiyet ile son buldu. Servet Çetin kadroda kendine yer bulamadı.

# Eskişehirspor hoca arayışlarına devam ederken bu hafta takımın başında A2 ligi teknik sorumlusu Ali Haldun Girginer çıktı.

# Bursaspor'un galibiyet serisi de İBB beraberliği ile sona erdi. 6'da 6 yaparak 7. haftaya gelen Bursaspor ilk puan kaybını yaşadı. Bursaspor 7. hafta sonu itibariyle  halen Süper Lig'in tek namağlup takımı.

# Hikmet Karaman ile farklı bir hava yakalayan Manisaspor'a Şota önderliğindeki Kayserispor dur dedi. Manisaspor Hikmet Karaman ile ilk yenilgisini aldı.

# Colin Kazım ligin 7. haftasında ilk defa Fenerbahçe'de 18 kişilik kadroya girebildi. Kazım Fenerbahçe-Gençlerbirliği mücadelesinin son 8 dakikasında görev aldı.

# Kasımpaşaspor 7. hafta geçmesine rağmen henüz galibiyetle tanışmadı. 7 maç sonunda elde edilen sonuç 2 beraberlik 5 mağlubiyet. Yılmaz Vural daha ne kadar dayanabilecek bakalım.

# Son 3 sezondur Beşiktaş'a karşı galibiyet elde edemeyen Trabzonspor seriyi bozdu. 6 maç aradan sonra Trabzonspor Beşiktaş karşısında galip geldi.

Hiç yorum yok: